Köpvillkor

Köpvillkor vid köp eller leasing

Leasingvillkor och skötsel

Alla leastagare accepterar våra leasingvillkor vid köp av ett leasingpaket. Leasingvillkor och skötselråd hittar du här.

Dataskyddspolicy

Här hittar du vår dataskyddspolicy

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalning

VI använder Klarnas Checkout med kort- och fakturabetalning som alternativ. 

Leveranser

Alla beställningar packas och skickas normalt inom 2 arbetsdagar. Vid eventuell avvikelse från detta meddelar vi till den e-post som angivits vid beställnignstillfället. Om vi inte klarar att leverera komplett inom 10 dagar dellevereras leveransen utan extra kostnad för dig som kund. Våra transportörer (DHL) behöver i normala fall 1 dag för distribution av ditt paket. 

Som kund väljer du fraktsätt beroende på "skidlängd" (Upp till 120 cm / Över 120 cm).

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. 
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om: 
tjänsten eller nyttjandet av produkten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, 

När du utnyttjat din ångerrätt: 
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Reklamation

Om varan av en eller anledning är sönder ska detta reklameras till oss för ersättning mot ny. Reklamation kan åberopas för varor som har definierade tillverkningsfel, blivit fraktskadade och inte använts på ett felaktigt sätt. Varorna ska återsändas oss tillsammans med en beskrivning av vad felet är. Läs mer under "Returer".

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, 
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss 
om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet: 
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel. För detaljerad information om leasing läs under fliken "SKIDLEASING KONCEPTET"

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.