Verkstad

Olala! 

Från mitten av november har vi vi östra Sveriges bästa slipmaskin. En grym apparat på 1,5 ton från Schweiziska Montana. De som vet fattar. Vi har köpt något exklusivt som ska ta hand om våra leasingskidor och givetvis kan man lämna in sina köpelagg och få dem bättre än nya. Apparaten gör även de bästa jobben på snowboard och längdskidor. 

Inte nog med det. Med fina maskiner kommer kunskap och ansvar. Så vi anlitar proffset, som slipat alpina landslagets skidor, på Montana apparater, i närmare 30 år. Han har förvisso mycket annat att göra om dagarna men vi kommer lära oss allt han kan. 

Vi kan göra allt med ett par skidor, en snowboard eller även längdskidor i vår verkstad. Skidor blir ju som nya, oftast bättre än nya. Här följer några exempel:

Fullservice BAS - 800 kr
Den vanligaste servicen vi ger skidor. Rengör beläget, slipar belag, hänger och vässar kanterna samt ger en dos IR-valla. 

Kant + valla - 450/550 kr
Precis som det låter: kantslip och valla. Välj mellan vallamaskinen eller IR-valla (lite dyrare men sitter bättre)

Phantoma - 1200 kr
Detta är en metod att konservera dina skidor. Vallan tränger djupt djupt ner i skidan och stannar där. Det är faktiskt så bra att du kan slipa belagen och fortfarande är valla på sin plats och gör nytta. Detta borde man göra på alla sina skidor, framför allt när dom är nya. Livstids konservering!

Laga belag - 300/500 kr
Vi kan fylla igen grova hack och repor,. Komplettera med Fullservice BAS,

I övrigt lagar, monterar, fixar, grejar vi med allt inom alpin skidutrustning och snowboard.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.