Skidresor

LENZERHEIDE 14-18 februari

Trevlig by som delar skidområde med Arosa och på så vis blir gigantiskt stort. Området blev 2023 utvalt till världens bästa skidområde och tilldelade 5 stjärnor för detta,. Byn ligger på 1475 möh och åkningen sträcker sig upp till närmare 3000 möh.


Det som lockar mig med Lenzerheide är att den här orten fostrat en av de mest drivna och inspirerande UIAGM-guider jag haft förmånen att åka med. Äntligen ska jag få köra på hans bakgård och förhoppningsvis damma av ett par av de åk som han så entusiastiskt förklarat för mig. Börjar benträningen idag!

Men det finns faktiskt skidåkning för alla ambitionsnivåer och jag tror även jag kommer njuta av långa blå böljande manchesterpister när benen börjar protestera tung freeride. Det är 225 km preparerat man är stolt över.


Detta blir en 4 dagar i backen resa, 14-18 februari. Vi ska bo på Hotel Rivier vilket är ett riktigt superschysst ställe.

Grundpriset är 19900 kr. I resan ingår flyg, transfer, boende med frukost och liftkort. Tillkommande kostnader blir för lunch samt middag samt guide- eller skidlärartjänster
Måndag den 5:e februari ger Skidleasing gratis service (värde 1000 k) till det par skidor du tänker ta med dig. VI har en sprillans ny Montana sliprobothär i Alvik. Det kommer även lite kul saker som vi tänker arrangera på plats I Lenzerheide.  


Du bokar din resa med dina tillval och vips kommer en faktura att hantera. I den ingår anmälningsavgift på 3000 kr (non refundable). Vi använder Turtle Pay som betalkanal. Antingen betalar du den på en gång eller så kan den delas upp i 12 månader, Om du av någon anledning måsta avboka så bör det ske 40 dagar innan avresa.

BOKA HÄR!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.