Öppettider 2017/2018 t.o.m. 28/4

OBS! Ny adress: Gustavslundsvägen 149R, Bromma (adressen är relativt ny och finns inte i alla gps:er. Ni kan parkera precis utanför vår dörr - det funkar bra.

Gustavslundsvägen 149R

Öppettider  

 Måndag  STÄNGT
 Tisdag  12-18
 Onsdag  12-18
 Torsdag  12-18
 Fredag  12-18
 Lördag  10-15
 Söndag  STÄNGT

Vi stänger för säsongen lördagen 28 april kl 15:00!

Butiken: 0733- 315 000

OBS! Telefontider är detsamma som våra öppettider.

Info@swedensnowsports.com
Henrik
@swedensnowsports.com - 070-760 66 24
Micke@swedensnowsports.com

Vår dataskyddspolicy 

Om Sweden Snowsports

Företaget startade som en reaktion på att det var stört omöjligt att hitta vettiga prylar till våra barn. Vår utgångspunkt var då, och är fortfarande, vad vi själva kräver när vi står på en solig alptopp eller i snålblåsten i fjällen. Det ska vara kvalitativa prylar som ger störst garantier på en kul och lyckad skidresa. Sedan starten 2010 har vi utvecklat verksamheten helt i den linje där vi sätter funktion och skidglädje främst. 
 
Vår butik i Stockholm har komplett sortiment för alpin skidåkning, skidverkstad, skiduthyrning samt kläder och tillbehör. Det har gått bra och vi vill tacka alla kunder som gett oss förtoroende att inspirera er med våra erfarenheter och kunskaper.
Inom Sweden Snowsports har vi konceptet Skidleasing som är för att ge växande barn och juniorer möjighet att åka på den bästa utrustingen i rätt storlek. Läs mer om det under fliken SKIDLEASING KONCEPT. Besöker du någon av våra butiker har vi som mål att du snabbt ska känna dig välkommen och få service av vår fantastiskt duktiga personal. 
 
Full fart på berget!
//Henrik
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partners

 

Ladies Circle

Ladies Cirlce Sverige

Round Table Sweden

Round Table Sweden