Om Skidleasing

 

Telefon butiken: 0733- 315 000   
OBS! Telefontider är detsamma som våra öppettider.            
Info@skidleasing.se
Henrik@skidleasing.se
Hannes@skidleasing.se

 

Vår dataskyddspolicy 

Om Sweden Snowsports & Skidleasing

Företaget startade som en reaktion på att det var stört omöjligt att hitta vettiga prylar till våra barn. Vår utgångspunkt var då, och är fortfarande, vad vi själva kräver när vi står på en solig alptopp eller i snålblåsten i fjällen. Det ska vara kvalitativa prylar som ger störst garantier på en kul och lyckad skidresa. Sedan starten 2010 har vi utvecklat verksamheten helt i den linje där vi sätter funktion och skidglädje främst. 
 
Vår butik i Stockholm har komplett sortiment för alpin skidåkning, skidverkstad, skiduthyrning samt kläder och tillbehör. Det har gått bra och vi vill tacka alla kunder som gett oss förtoroende att inspirera er med våra erfarenheter och kunskaper.
Inom Sweden Snowsports har vi konceptet Skidleasing som är för att ge växande barn och juniorer möjighet att åka på den bästa utrustingen i rätt storlek. Läs mer om det under fliken SKIDLEASING KONCEPT. Besöker du någon av våra butiker har vi som mål att du snabbt ska känna dig välkommen och få service av vår fantastiskt duktiga personal. Med åren har Skidleasing kommit att bli det etablerade namnet för både butik och hemsida medan Sweden Snowsport AB jobbar på i bakgrunden.
 
Full fart på berget!
//Henrik
 
 
 
 
 
 

Partners

 

Ladies Circle

Ladies Cirlce Sverige

Round Table Sweden

Round Table Sweden