Skidskola

Skidleasing-Skidskola! 

Inför säsongen 2019/2020 satsar vi helhjärtat på privatlektioner för våra skidåkare. Detta efter att vi sett ökad förfrågan och även ser att våra elever utvecklas mycket snabbare och bättre genom en privatlektion kontra vanlig skidskola.

Vi fortsätter lägga fokus på att åka så mycket som möjligt under våra lektioner i vilka vi håller det enkelt, roligt och kombinerar etablerad metodik med lite nytänkande. 

För att skapa den mest framgångsrika skidskolan krävs gediget kunnande inom många olika dicipliner. Det rör allt från hur man pedagogiskt lär ut till att kunna analysera och lära ut korrekta rörelsemönster till riktigt avancerade skidåkare. De som arbetar fram vår utbildningsmodell tillhör Sveriges mest kvalificerade inom området. De har tävlingsbakgrund på landslagsnivå, skidlärarutbildning samt har verkat som skidtränare till några av landets mer framstående barn och juniorer.   

 

OBS! Alla kursdeltagare måste kunna ta emot och åka en knapplift utan hjälp.

Utrustning

Utöver skidkläder behöver du skidor, pjäxor och hjälm. Om du saknar skidutrustning kan du låna den kostnadsfritt av oss till din privatlektion. Utrustningen provas ut och hämtas upp i vår butik på Gustavslundsvägen 149 R i Alvik. 

BOKA PRIVATLEKTION HÄR

Varor som nämns på sidan

Vi erbjuder privatlektioner för både barn och vuxna. En privatlektion är 2h inklusive en kortare fikapau...
från 600 SEK
Vi erbjuder privatlektioner med videoanalys och består av två stycken lektioner á 2h vardera.  
3 495 SEK
Art nr. Videoanalys