<%QUERY CMSPage_By_Uri(page_uri=$Request.file) DO DISPLAY $TITLE = FORMAT('TR', $seo_title) $META_DESCRIPTION = FORMAT('TR', $seo_descr) $META_KEYWORDS = FORMAT('TR', $seo_keywords) $META_ROBOTS = $meta_robots %> <% INCLUDE '/INC_head.htm' %> <% INCLUDE '/INC_above.html' %> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%>

Personal för Sweden Snowsports och Skidleasing.se 

VI söker butiksansvariga samt extrapersonal - både till Stockholm och Järvsö

Vi söker riktigt duktiga skidåkare som vill ta uppgiften att driva butikerna i enlighet med företagets riktlinjer för service, kompetens, välkomnande och engagemang. Både i Stockholm och Järvsö arbetar vi med uthyrning, service och försäljning av skidor, skidleasing-konceptet samt traditionell butik med ett kvalitativt alpinsortiment. Järvsö har även bootfitting.

Ni kommer att få helhetsansvar för butikernas drift så det krävs att ni är ansvarsfulla, engagerade och även agerar kreativt för att anpassa och utveckla verksamheten på orten. Ni kommer att samarbeta tätt ihop med gemensamma aktiviteter och samverkan av olika funktioner mellan butikerna.

Verksamheten har årligen dubblerats sedan starten för 4 år sedan och vi är fortfarnade i en expansiv fas med många bra konceptuella idéer som ska implementeras i en helt ny typ av butikskoncept. Vi ska även åka skidor och ha kul på resan.

Extrapersonal! är du intresseerad av extrajobb. Vi har behov av ditt engagemang i vinter. 

Skicka in ditt CV och några rader som ger oss ditt förtroende. Vi kommer löpande kalla till intervjuer. Tjänsterna gäller preliminärt november till april. Vill du veta mer och ställa frågor så hänvisar vi dig till mailen: henrik@swedensnowsports.com

<%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%INCLUDE 'pageproducts.htm'%> <% INCLUDE '/INC_below.html' %> <%NEXTROW ENDQUERY%>